eredmenyfokozas rendszeralkotassal

eredmenyfokozas rendszeralkotassal

Újévi köszöntés és ajándék

2019. január 03. - agnieszka

Boldog Új Évet!

happynewyear.jpg

Kívánunk kedves ügyfeleinknek, érdeklődőknek, az oldalunkat olvasóknak sok sikert, szép élményeket a 2019-es Esztendőre. Valósuljon meg minél több szívből jövő álom.

Egy ilyen álom lehet egy sikeres vállalkozás működtetése. Hiszünk a vállalkozásokban, mert sokféle módon építően hatnak azokra az emberekre, akik vállalkozást építenek és működtetnek. Az ügyféligények azonosításával és kiszolgálásával pedig nagy hatást gyakorolhatnak a környezetükre, világunkra.

Mi strukturálásban, rendszerezésben vagyunk szakértők és ezt a képességet és szaktudást tudjuk közvetíteni a vállalkozások felé sikerük érdekében. Ilyen szolgáltatásunk a folyamatszervezés / ISO 9001 felkészítés. Ennek előnyeiről honlapunkon (www.evalion.hu) a „szolgáltatások” menüpont alatt olvashatnak.

Az új évre elkészültünk egy térítésmentes szolgáltatással, amely honlapunkon keresztül elérhető és amelynek igénybevételével megtudhatja, hogy vállalata hány %-os ISO 9001 felkészültséggel rendelkezik és mennyi erőfeszítést kell még tennie, hogy elnyerje a tanúsítást.

(A kérdőív az adatkezeléshez való hozzájárulást követően jelenik meg és itt érhető el: http://evalion.hu/iso9001_keszultseg/)

Bízunk benne, hogy szolgáltatásunkkal meg tudjuk erősíteni abban, hogy érdemes lesz – szakmai véleményünk szerint e vállalatfejlesztési minőségirányítási szabvány szerint -tanúsítania cégét, amelynek következetes alkalmazása vállalata folyamatos fejlődését eredményezi.

Érdekes fejlemény, hogy honlapunkat lassan többen nézik Kínából, mint Magyarországról, ezért: 新年快樂 (amely jókívánságunkat megismételjük majd a hagyományos kínai újévkor :) )

Még egyszer boldog Új Évet, az EVALION Efficiency Kft. csapata nevében üdvözlettel:

Nagy Ágnes Olga

ügyvezető

A bejegyzés trackback címe:

https://erdemenyfokozasrendszeralkotassal.blog.hu/api/trackback/id/tr5814531924

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása